Päivi Äijälä.jpeg

Infowebinaari EIA akkreditoinnista 5.9.2024 klo 17-18

EMCC tarjoaa mahdollisuuden hankkia coaching- ja mentorointiosaamisellesi virallisen akkreditoinnin. Jos olet kiinnostunut akkreditoinnista, nyt siihen on erinomainen mahdollisuus.

Tule kuulemaan ja kysymään kaikki EIA akkreditoinnista 5.9.2024. Kokenut asessorimme Päivi Äijälä, (EIA Assessor, EIA Senior Practitioner, EMCC)  kertoo akkreditointipoluista ja vaatimuksista.  Saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi kannattaa akkreditoitua?
  • Voinko akkreditoitua, vaikka edellisestä sertifiointikoulutuksestani on kulunut aikaa?
  • Miten EMCCn akkreditointi eroaa esim. ICF:n sertifioinneista?
  • Miten EMCCn yksilöakkreditointia haetaan?
  • Mitä osaelementtejä/todistuksia akkreditointihakemukseen tarvitaan?
  • Mikä on 5 Days Challenge ja miksi siihen kannattaa osallistua?

Laita päivämäärä kalenteriisi ja ilmoittaudu tästä.

Syksyllä tulossa 5 Days Challenge, suomenkielinen ryhmä

Nämä 5 DC -ryhmät on tarkoitettu auttamaan  akkreditointihakemustasi ja ovat jäsenille maksuttomia. EMCC Global veloittaa hakemuksen käsittelystä akkreditointimaksun.

Suomenkielinen 5 DC ryhmä, 21.-25.10.2024, joka päivä klo 17.30-18.30

Syksyllä EMCC Finland järjestää jälleen uuden suomenkielisen ryhmän, jota ohjaa Päivi Äijälä.  Mikäli olet kiinnostunut hakemaan EMCC akkreditointia (EIA EMCC Individual Accreditation), varaa 21-25.10.2024 illat kalenteristasi.   Viikon 5-Day Challenge workshopin aikana EMCC asessori Päivi Äijälä tukee sinua hakemuksen täyttämisessä joka ilta. Suosittelemme lämpimästi käyttämään tämä mahdollisuus. Ilmoittautuminen tähän ryhmään alkaa elokuussa ja se menee EMCC Globalin kautta.
Lisätietoja saat Annalta: anna.storbacka@emccfinland.org.

EMCC Global 5 DC, kansainvälinen ryhmä

Sinulla on mahdollisuus osallistua myös englanninkieliseen  EMCC Globalin järjestämään ryhmään, joka järjestetään jo syyskuussa  9.-13.9.2024. Lisätietoja löydät EMCC Globalin sivuilta.